October 1, 2014

GIVEAWAY BIRTHDAY WE ALLS

Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua..

Ada sesiapa nak hadiah sempena hari lahir? Kalau nak, meh join.. Acik nak bagi hadiah kepada semua rakan blogger yang menghantar detail..



http://acikwatie.blogspot.com/2014/10/giveaway-birthday-you-alls.html
KLIK BANNER UNTUK JOIN

SYARATNYA :
1. Copy banner di atas ni untuk tujuan
bagitahu kat member-member lain
yang Acik nak bagi hadiah ni.
(Tak nak copy pun tak apa..just email me your details)
Nanti ada pulak yang merajuk tak dapat hadiah. 
Nak follow ke tak nak follow Acik, ikut you alls la.
Acik tak paksa pun.
Pastu back-linkkan semula ke sini.
Senang Acik nak rujuk dan update tarikh lahir korang.
Guna tajuk GIVEAWAY BIRTHDAY WE ALLS ye..
2. Bagitahu tarikh lahir kat entry you alls. Tarikh dan bulan je..
Kalau bagitahu tahun lahir sekali, lagi bagus..
3. Kalau nak dapat banyak hadiah, tulis alamat sekali kat entry you alls.
Boleh la secret admire you alls bagi hadiah nanti.
Tapi untuk Acik, WAJIB emel :
are.cheek.watie@gmail.com.my



My Birthday 10 Jun 1981

Tempoh GA nih adalah setahun

1 OKTOBER 2014  -  30 SEPTEMBER 2015


 

11 comments:

  1. wah...siap bagi tahun lahir lagi...
    TQ support

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru ada yang boleh beza, adik ke akak ke makcik ke..ermm nenek rasanya belum lagi kot.. hehehe.. kita kena support kawan-kawan blogger baru ada yang support kita.. apapun thanks akak watie..

      Delete
  2. Replies
    1. Thanks Mrs. Secretary.. Join laa, ada hadiah menanti..

      Delete
  3. Replies
    1. Acik nak bagi hadiah kat sesapa yang bagi detail kat acik.. join laa shikin..

      Delete
  4. Ehem..Ehem..Besday Cik Mimie this Month boleh la join ye? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh ja.. join laa sementara acik watie buka kepada sesiapa saja yang bagi detail..

      Delete
  5. datang dari segmen yang sama..done follow juga

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...