DaH SeLaMaT PoSKaN HaDiaH GA

10/13/2014 12:31:00 PM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Huhuhu kejap jer dah hari Isnin.. Kenapa ye, mood hari nih kureng skit.. Kena cas lebih laa untuk lebih bertenaga..

Seperti yang Eyda dah janjikan.. Kepada sesiapa yang telah hantar detail untuk claim hadiah GA, hadiah korang telah pun selamat akak poskan tadi..

Maaf laa mungkin ada yang menunggu lama untuk dapat hadiah nih.. Ada yang tak menunggu lama.. Apapun Eyda ucapkan tahniah sekali lagi.. Inilah kali pertama kedua dan ketiga akak menjadi sponsor untuk 3 GA sekaligus..

Harap korang paham ye, Eyda kan budak baru belajar.. Sebarang kekurangan haraplah dimaafkan.. Nama pun manusia, pastinya ada kekurangan sini sana..


Sampul hadiah GA

Sedia untuk diposkan


Harap korang berpuas hati dengan hadiah yang Eyda berikan.. Doakanlah agar Eyda dimurahkan rezeki, boleh laa bagi hadiah lagi..

Bagi yang memenangi hadiah GA nih, harap boleh emailkan ke izzeyda@gmail.com untuk pemberitahuan penerimaan hadiah..

Masih ada seorang lagi belum menuntut hadiah.. Tempoh diberi sehingga hujung minggu ni jer.. Harap dapat hantar detail kat email yang tertera.. Kalau tak, hadiah anda dianggap burn.. Mungkin hadiah tersebut Eyda akan jadikan untuk hadiah GA yang lain..




You Might Also Like

18 comments

  1. Replies
    1. Kak watie nyer tunggu tahun depan.. hehehe..

      Delete
  2. Replies
    1. Hadiahnya ada pewangi keta macam kat side bar.. ada tudung bawal ruffle.. nak ke?

      Delete
  3. wahhh sponsor skali 3 GA kak eyda...
    heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah ada rezeki skit.. lagi pun memang niat nak bagi hadiah.. hidayu, akak baru nih nak blogwalking kat blog ayu, tapi prob tak boleh masuk dan komen.. huhuhu..

      Delete
  4. harap sampai dengan selamat hadiah2 tu kepada semua pemenang.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin.. harap sampai dengan selamatnya.. selagi tak dengar kata hadiah tu dah sampai, memang tak senang hati..

      Delete
  5. wah beznye mereka yg dpt hadiah
    tahniah buat mereka semua, rezeki tuuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mestilah seronok Yumida, nama pun dapat hadiah kan.. memang rezeki diaorang..

      Delete
  6. tahniah....mesti suka yg dpt hadiah tu;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harap2 macam tu laa.. harap memenuhi citarasa..

      Delete
  7. Sukanya dapat hadiah tapi saya tak dapat...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah mama.. mana tahu, nanti ada rezeki mama..

      Delete
  8. seronoknya dapat hadiah. tahniah kpd semua yg dpt hadiah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mestilah seronok.. mana ada orang yang tak seronok nak dapat hadiah..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Blog yang Diikuti