BiLa MeNgaNTuK MeNJeLMa

10/16/2014 11:54:00 AM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Menaip dalam rasa mengantuk.. Hari nih dengan internet kat pejabat out, dah dua hari tak boleh guna..

Banyak juga kerja melibatkan internet tergendala nih.. Mulalah nak mengantuk apa bagai nih.. Mula laa nak merapu merepek di tengahari nih..



Mata pun dah serupa macam nih..

Hampir nak lena macam nih dah..

Kalau dapat lena macam nih, alangkah indahnya dunia..


Sorilah merapu jer entry nih.. Errmm permintaan Aisya nak resepi aiskrim goreng, nanti Eyda buat dalam bentuk entry ya..

Sebenarnya tak berapa pandai nak tulis dalam bentuk resepi, tapi Eyda akan cuba taip sesenang pemahaman orang yang membacanya.. Huhuhu..



You Might Also Like

16 comments

  1. sedap tido kak. hehe. kalo ade internet celik je kan. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah, kalau dapat tido memang sedap.. kalau ada internet, bukan saja cerah mata.. keja pun banyak boleh siap.. byk juga keja kena guna internet..

      Delete
  2. haah lah
    hari ni memang suasana menagantuk betul
    petang pun hujan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ntahlah.. mungkin sebab opis pun agak lengang ari sama kot.. banyak juga keja tak boleh settle.. update blog pun guna tab jer..

      Delete
  3. beznye kak aiskrim grg. yumida aritu lg nank buat. tp mcm susah sikit. coz jauh dri bandar. takut aiskrim cair dlm kereta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ermm memang best.. ohh ya ka, sian kat yumida tak dapat nak beli aiskrim.. yelah, kawasan sana kan ada yang jauh dari bandar.. ingat lagi time jalan2 tahun lepas..

      Delete
  4. mungkin hujan kot, tu yang mengantuk ja. hehe ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pagi tadi tak hujan pun.. mungkin opis ari nih tak ramai orang sama kot..

      Delete
  5. huh..kalau la dapat tido macam dalam gambar 3 tu, kena pulak ekon, pergh...best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kak watie.. mau best jer melena..

      Delete
  6. Saya pernah terlelap masa blogging.
    Adik kejutkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama laa penah jugak.. terlena macam tu jer.. memang letih sesangat laa tuh..

      Delete
    2. Depa confuse saya boleh tertido sambil pegang phone :)

      Delete
    3. Akak nih kekadang time pegang hp.. kekadang pegang tab.. klu badan letih sesangat memang boleh jadi, terutamanya time dok baring2..

      Delete
  7. heheh kak eyda...
    ayu sejak 2 3 hari ni ngantok btl tauu...
    cepat btl tidoo dlm kereta pon bleh termpi2 ha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. mimpi2 tuh jalan dekat2 je ke jalan jauh ayu.. tu laa klu ngantuk sangat memang tak daya nak nolong..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Blog yang Diikuti