BaNYaK JuGa Tu PaGeVieW

10/10/2014 02:16:00 AM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Ni entry autopublish ya.. Tetiba ja internet laju skit.. Tadi berkongsi perihal iklan Nuffnang.. Sekarang pageview plak..

Dalam sehari dua nih tengok pageview banyak plak kat blog nih.. Thanks korang sebab sudi singgah kat blog nih..

Nak tengok tak bilangan pageview 8 Oktober dan 9 Oktober? Jumlah yang hampir sama bilangannya.. Selalu kalau dah cecah banyak, esoknya drop lebih dari seratus pageview..


Sekitar jam 11 malam, 9 Oktober 2014

Banyakkan.. Thanks kepada rakan blogger yang sudi singgah dan meninggalkan sedikit komen dan kata-kata membina buat diri ini..

Makin bersemangat diri ini untuk terus berblog.. Thanks tau, tanpa korang blog nih hanya untuk tatapan sendiri jer.. Jarang-jarang la nak update..



You Might Also Like

10 comments

  1. wahhh tahniah
    ayu blm smpai mase nk dpt pageview tinggi2 lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks ayu.. itulah baru sebulan lebih dapat pageview sebanyak nih.. semalam pageview yang tertinggi.. nanti nak update..

      Delete
  2. Seronok kan tgk PV naik. Buat tambah semangat nk BW :)

    ReplyDelete
  3. Sama-sama.
    Thanx juga pada akak sebab selalu datang komen blog saya.

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Blog yang Diikuti