September 9, 2014

Segmen : UPSR oh UPSR


Bismillahirahmanirrahim..

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua..


Pastinya para ibu bapa diluar sana lebih gementar berbanding anak-anak yang menghadapi peperiksaan UPSR.. Apapun doakan mereka semoga dapat menjawab ujian dengan tenang..

Guru-guru pun mesti risau memikirkan adakah para pelajar mereka dapat menggunakan apa yang dipelajari di sekolah selama nih..



KLIK SINI UNTUK JOIN


Thanks Ayu jemput join segmen nih.. Berat juga nak mendedahkan tahun peperiksaan dan result yang biasa2 saja tuh..


Arahan sila jawab 3 soalan dibawah:-

1. Tahun bilakah anda menduduki peperiksaan UPSR?
     Tahun 1993..

2. Apakah keputusan UPSR anda?
    3 Amat Cemerlang, 1 Cemerlang..

3. Apakah subjek yang paling anda suka?
    Bahasa Melayu..

4. Ucapan buat Ayu yang sibuk menguruskan UPSR?
    Semoga cikgu Ayu kuat semangat dalam menghadapi ujian dan cabaran semasa mengendalikan peperiksaan yang penting nih.. Bukan mudah mengendalikan peperiksaan yang penting nih..


Good luck Ayu dalam menjalankan tugas..




24 comments:

  1. Singgah melawat blog sponsor sebelum GA bermula 13 September ni :) Selamat bersegmen !

    ReplyDelete
  2. Owh..kakak rupenye.
    Lahir tawun 81 ke? Saya 83.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe kakak.. kalau tengok rupa tak macam kakak kan.. yup tahun 81..

      Delete
    2. Samelah.
      Orang ingat saya baru 24-25 cenggitu.
      Bagus jugak kan, kak?

      Delete
    3. Itulah shikin, kalau saya pakai t-shirt, sluar jeans ngan galas bagpack mesti orang opis cakap macam budak sekolah.. hehehe.. muda giler tuh..

      Delete
  3. macam menarik je segmen.. nak join juga, selamat bersegmen :D

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen kak
    teringat zmn upsr dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Yumida.. huhuhu teringat zaman nakal dulu-dulu..

      Delete
  5. Zumal upsr tahun 1996. Hehe... Good luck yer ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu zumal nih adik lerr.. thanks zumal, mencuba nasib jer.. manalah tahu rezeki kan..

      Delete
  6. terima kasih ye sudi join segmen ayu ni... terima kasih juga atas ucapan awak...jom kita ziarah ke blog rakan2 yg lain...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/senarai-peserta-segmen-upsr-oh-upsr.html

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-upsr-oh-upsr.html

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...