September 16, 2014

PeNCaPaiaN TeRKiNi


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Baru jer semalam update pasal pageview dan followers.. Hari nih check dah tercapai followers ke-200.. Pageview plak paling tertinggi setakat berblog selama 3 tahun nih..

Memang tak sangka boleh mencapai pageview sebanyak nih semalam.. Hari nih nampak macam penurunan skit, tapi tak pasti kalau ianya akan meningkat menjelang petang nanti..

Terima kasih daun keladi buat sahabat semua yang sudi menyinggah ke blog nih.. Thanks juga buat followers ke-200.. Tanpa anda semua siapalah saya..

Jom tengok skit pencapaian semalam..


Alhamdulillah dah 200 followers..

Inilah sahabat ke-200..

Tertinggi sejak 3 tahun berblog..


Seronok tak terkira bila tengok pencapaian yang dah capai setakat hari ini.. Moga ianya akan berterusan dan kita dapat menjalinkan hubungan persahabatan sehingga akhir hayat.. Thanks semua sudi jadi sahabat saya..






18 comments:

  1. tahniah..Acik lagi 80 orang nk capai 200

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks acik.. in shaa Allah acik juga boleh..

      Delete
  2. biasa lah mula2.. kite lh kne rjn pegi blog org say hai..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu mila.. kena rajin2 jengah blog kawan2 juga.. bila internet laju dan masa banyak, akan cuba sedaya upaya jengah blog kengkawan.. dapat juga mengeratkan lagi persahabatan kita..

      Delete
  3. Replies
    1. Thanks Farrah.. in shaa Allah kalau dapat guna pc saya buat ya.. banyak tertangguh dah nih.. takut sahabat kecil hati plak..

      Delete
  4. follow here ..
    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  5. tahniah teruskan usaha.. cuba joint FB blogger2..mana tau boleh up lagi pageview tue kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks baby.. satu cadangan yang bagus juga tuh..

      Delete
  6. Alhamdullilah. Setuju komen di atas. Masuklah group FB blogger :)

    contoh mcm kelab blogger ben ashaari.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks scha.. ini buat semangat untuk berblog makin meningkat.. apapun thanks untuk cadangan yang baik nih..

      Delete
  7. Replies
    1. Thanks shikin.. 2-3 hari nih pageview kureng skit..

      Delete
  8. Alhamdulillah..tahniah..semoga semakin berjaya ye...insyaAllah...

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...