September 15, 2014

PeMeNaNg SeGMeN : Saya Nak Keychain CH


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Tadi buka blog ternampak la komen dari Siti Zawiah, huhuhu apa lagi check laa result segmen yang dia anjurkan baru-baru nih..

Alhamdulillah ada rezeki dari join pelbagai segmen dan GA.. Walaupun bukan semua, tapi masih ada rezeki di dalam sebahagian segmen dan GA yang saya join..

Join jer segmen dan GA rakan blogger kita, in shaa Allah akan ada juga rezeki kita nanti.. Tak cuba kita tak kan tahu rezeki kita.. Jadi rajin-rajinkanlah diri join..

Pemenang peserta no.5

Banyak kali juga tengok senarai nih.. Takut silap..

Korang boleh semak sama ada anda adalah pemenang atau sebaliknya kat SINI.. Semoga anda juga salah seorang pemenangnya..

Kepada yang menang, tahniah diucapkan.. Yang kurang bernasib baik, cuba lagi tau.. Mungkin bukan rezeki anda di sini..




9 comments:

  1. KM salah satu senarainya hihi.. no 8

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah KM.. seronok kan bila menang segmen atau GA yang kita join..

      Delete
  2. salam sis. sy tag ke GA Naza Tupperware k.. :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Thanks Za.. Tak sabar nak tunggu ketibaannya.. Hehehe..

      Delete
  4. Replies
    1. Yup dah tamat shikin.. tertengok rakan blogger update.. tu jengah juga check, tak sangka plak ada rezeki.. tak pe shikin, jangan sedih-sedih, mungkin rezeki shikin di dalam GA yang lain..

      Delete
  5. Wahh...tahniah ye...dah lama tak sempat nak join GA...

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...