September 13, 2014

Nuffnang CPUV - RWG - Ice Age Adventure


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Hai dah dua tiga hari tengok rakan-rakan blogger update pasal iklan Nuffnang yang terkini..

Semalam check belum ada lagi dalam akaun Nuffnang.. Tadi baru muncul dalam akaun Nuffnang.. Alhamdulillah kali nih 4 iklan skali berjalan serentak..

Jom jengah skit apa yang terkini..




Seronok kan bila tengok banyak iklan yang tengah berjalan.. Alhamdulillah berkat selalu update, join segmen dan GA.. Moga banyak lagi iklan yang sudi jengah blog nih..

Korang pun rajin-rajin laa klik iklan Nuffnang yang muncul.. Boleh juga buat modal untuk sponsor GA rakan-rakan blogger yang lain..

Kepada yang sudi klik iklan tuh, terima kasih daun keladi.. Kalau boleh klik la lagi.. Boleh gitu.. Hehehe..




9 comments:

  1. Tahniahhhh .. Dayah sempat jumpa 2 iklan kat sini . Jacob's n IAA .. heheheh done klikk-2 ^_^

    ReplyDelete
  2. Good luck n happy blogging, salam dari pcl. www.nazle.com

    ReplyDelete
  3. salam...tahniah ye...bayak yang on going tuh.... saya follower baru sini... :D

    ReplyDelete
  4. tahniah kak
    moga mencurah2 cpuv dtg ke blog kita
    seronok bila dpt cpuv, makin bertambah semangat nak update blog

    tag akak:
    http://umikasum.blogspot.com/2014/09/giveaway-by-nazatupperwarejom-join.html
    http://umikasum.blogspot.com/2014/09/giveaway-saya-nak-vitamin-shaklee-rm500.html

    ReplyDelete
  5. tahniah! good job.

    http://acikwatie.blogspot.com/

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...