Nuffnang CPUV - Kotex SELV - Panty Liner

9/07/2014 11:28:00 AM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Baru jer update pasal CPUV kan.. Tetiba gatal tangan nih check lagi.. Memasing update kata dapat CPUV dari Kotex SELV - Panty Liner plak.. Ohh ada CPUV ni plak ke?

Bila check rupanya ada, cuma sedikit terlambat masuk dalam akaun.. Terawal la plak check kali nih.. Hehehe.. Inilah hasil CPUV yang sedang berjalan.. 3 CPUV serentak lagi.. Susah nak dapat sebenarnya..

Mungkin nih hasil dari update entry dan join segmen serta GA dari blogger-blogger lain.. Terima kasih kerana menganjurkan banyak segmen dan GA..




Thanks juga buat blogger-blogger lain yang sudi singgah dan klik pada iklan Nuffnang yang menari-nari dalam blog..

Hari isnin nih bersamaan 8 September 2014, In shaa Allah akan muncul GA yang saya turut sama sponsor.. Jemput join ya nanti.. In shaa Allah saya akan update kat side bar blog saya.. Semua nih kerana kutipan dalam tabung Nuffnang yang agak memberangsangkan..




You Might Also Like

14 comments

  1. Replies
    1. Thanks siti zawiah.. saya dah join ya segmen.. moga2 ada rezeki.. hehehe..

      Delete
  2. Replies
    1. Thanks miya.. terkejut juga bila tengok banyak cpuv berjalan serentak.. alhamdulillah rezeki minggu nih..

      Delete
  3. Saya pun dapat ni.
    Alhamdulillah rezeki kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezeki dapat cpuv nih.. harap2 berterusanlah.. kena aktif dengan update blog lerr.. huhuhu..

      Delete
  4. Replies
    1. Thanks N.. alhamdulillah rezeki minggu nih..

      Delete
  5. Seronok bila cpuv melimpah ruah.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul seronok kan Sya Mimie bila cpuv melimpah ruah dalam akaun Nuffnang..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Blog yang Diikuti