September 20, 2014

MyDiN MaLL @ BeRTaM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Malam semalam pegi Mydin Mall yang baru dibuka hari selasa lepas bersamaan Hari Malaysia yang lepas..

Huhuhu tak sangka sehingga ke malam semalam, parking stay penuh.. Orang pun ramai juga.. Apa lagi menapak jauh laa bersama kak ipar dengan anak sedara..

Kita orang lebih kepada nak cuci mata ngan ronda-ronda.. Orang stay lagi ramai, susah nak ushar barang lebih-lebih.. Penat juga laa time nak beratur nak membayar.. Next time laa baru terjah semula..

Okey semalam dapat juga gift ubat gigi dan teh lipton.. Opps sori nak snap plak.. Dia ikut bilangan barang dan harga kalau tak salah..

Selain itu, buat juga kad ahli.. Kad Meriah namanya.. Harganya rm12 untuk setahun.. Dapat baucar rm5 juga.. Boleh terjah lagi nanti.. Tarikh luput 30 September 2014.. Memang nak kena terjah semula nanti..


Kad Meriah dan baucar..

Boleh laa, nak kata istimewa sangat tidaklah.. Boleh laa sebagai salah satu pilihan tempat untuk membeli belah.. Sesekali nak juga kelainan kan..



8 comments:

  1. Replies
    1. Yup mydin kat Bertam Engku Muzahadin..

      Delete
  2. mydin pon da ade kad ahli ye.. lame da xpergi mydin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya ada kad ahli juga kat mydin nih.. boleh laa hidayu terjah nanti ya..

      Delete
  3. Kat segamat takde Mydin..kalu nk, kna pergi melaka or kuantan..hukhukhuk,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu paling dekat pun dekat bukit jambul penang.. sekarang dah ada dekat boleh laa pegi selalu..

      Delete
  4. omg omg.. saya klau balik penang, mesti pergi bertam sbb rumah kat bertam perdana.. mydin dh buka? uihh boleh pergi nih.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup dah buka 16 september lepas.. boleh laa terjah nanti farhana,dekat sangat dah tu bertam perdana.. aeon perda pun dah dibuka semula dengan nama perda city mall..sehari awal dari mydin..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...