KReaTiF BeTuL

9/18/2014 07:36:00 PM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Maaf blog tak berupdate.. Pelbagai perkara yang berlaku menyebabkan blog tak berupdate.. Internet plak makin menslowkan diri.. Maaf ya jika saya tak dapat nak berblogwalking sesangat..

Niat di hati memang nak sentiasa update, tapi apakan daya.. Tak dapat cheq nak tolong.. Huhuhu.. Apa yang dok merapu maghrib-maghrib nih..

Okeylah, nak kongsi hasil kekreatifan Kimie.. Rajin sungguh dia nak mengasah minda dia dengan mencipta something..

Jom jengah skit hasilnya..


Tingginya..


Bangunan tinggi

Punya nak snap gambar hasil cipta dia.. Gambar-gambar nih semua Kimie snap sendiri tau.. Suka betul nak simpan ciptaan dia.. Biarlah kan..




You Might Also Like

18 comments

  1. Replies
    1. Minat cipta macam2.. ok barniyah, thanks sudi tag..

      Delete
  2. Alhamdulillah...anak yang sangat kreatif...keep it up...;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. dia sorang yang minat cipta macam2..

      Delete
  3. Replies
    1. Ni sebahagian jer Aina.. ada yang abang dia terlanggar pun ada..

      Delete
  4. Replies
    1. Yup saraf otak tengah berkembang.. tu dia suka cipta macam2.. kita sebagai ibu bapa just bagi galakan jelah..

      Delete
  5. sel-sel otak sedang berhubung...hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam iklan susu kan Mimie.. hehehe..

      Delete
  6. Replies
    1. Hehehe.. trun juga kemahiran bidang engineering ibu dan abah nih.. nanti boleh minta dia design umah..

      Delete
  7. Replies
    1. Itulah macam2 ada.. buat prangai pun banyak.. pening ibu dia time buat prangai..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Blog yang Diikuti