KeJoHaNaN SuKaN TaHuNaN SKPB 2014 PaRt 2

9/28/2014 10:26:00 PM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Lanjutan dari kejohanan sukan sekolah anak, hari nih nak citer acara yang Kimie masuk ya..

Mulanya dia masuk acara 80 meter kategori lelaki bagi tahun 1.. Alhamdulillah ada juga pingat yang dia perolehi, kalau tak jenuh si ibu nih nak kena pujuk..


Acara 80m lelaki tahun 1.. Cari mana Kimie?

No.3.. Jadilah kan.. Kalah kat garisan penamat,
kalau tak boleh dapat no.2..

Pingat untuk acara 80m..

Jom kita ke acara kedua yang Kimie masuk.. Acara larian 8 x 50m.. Tengok baton pun besar daripada diaorang..

Larian Kimie untuk acara 8x50m.. Peserta terakhir.

Acara penyampaian pingat acara larian 8x50m..

Suka laa tu.. Ibu yang excited lebih kan..

Kontrol muka la plak time orang nak snap gambar..

Suka laa Kimie dapat 2 pingat..

Acara sukan belum berakhir lagi tau.. Ada lagi acara special sebelum upacara penutup sukan.. Nak tau acaranya, tunggu entry akan datang.. Huhuhu suka bagi suspen dan tertunggu kan.. Tak pelah sekali sekala, bila internet slow, terpaksa laa buat part by part..






You Might Also Like

4 comments

  1. alahaii rindue pulak zaman sukan sekolah dulu2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah hidayu, zaman sukan sekolah dulu memang happening kan..

      Delete
  2. Replies
    1. dia memang suka bab sukan nih.. nak lawan medal sapa lagi banyak dengan abang dia..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Blog yang Diikuti