September 27, 2014

KeJoHaNaN SuKaN TaHuNaN SKPB 2014 PaRt 1


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Excited nih nak citer pasal karnival sukan sekolah anak.. Izzat tak masuk sebarang acara, sebabnya tahun 1 dan 2 hanya ada acara larian.. Acara lain hanya untuk tahun 3-6..

Tapi untuk acara pada hari nih hanya acara larian yang diadakan.. Acara lain telah pun berlangsung di sekolah.. Hanya upacara penyampaian hadiah jer diadakan pada hari nih..

Sebelum tuh jom kita tengok tentatif program dan upacara pembukaan.. Huhuhu macam sukan hebat plak bunyinya..


Lama tu penat tau

Senarai acara sukan tahun ni

Tentatif program



Rumah Delima

Rumah Mutiara

Rumah Zamrud


Rumah Nilam


Selesai jer upacara pembukaan macam biasa laa ada nyanyian lagu Negaraku, Negeri dan Sekolah.. Bacaan ikrar sekali.. Barulah bacaan doa..

Ucapan aluan apa bagai, lastly ucapan perasmian daripada Adun Bertam.. Okey, barulah acara dimulakan.. Matahari dah memancar mengenai kulit.. Huhuhu boleh tahan juga kena sauna free kat sini..

Acara seterusnya akan sambung dalam entry seterusnya.. Lebih kepada acara Kimie join laa.. Ada acara special juga tau.. Nak tau acaranya, nantikan entry seterusnya.. Penat tunggu upload gambar.. Internet slow teramatnya..





6 comments:

  1. wah nampak happening la kak
    dulu2 masa yumida kecik, suka sgt ada aktiviti mcm ni
    hari sukan sekolah, masa untuk tunjuk kehebatan berlari

    tag:
    http://umikasum.blogspot.com/2014/09/giveaway-saya-nak-sihat.html
    http://umikasum.blogspot.com/2014/09/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang happening Yumida.. biasa laa time kecik, kalau boleh banyak acara nak masuk.. thanks Yumida sudi tag akak.. good luck ye..

      Delete
  2. saya pun sama kalau ada hari sukan anak
    saya yang excited lebih, anak biasa aje...hehe
    rasa seronok dok tengok anak participate apa pun =)

    anyway saya membalas kunjungan =)
    Diari Seorang Mama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul kita sebagai ibu yang excited lebih.. Kimie pun excited juga, dah dia masuk acara.. hehehe.. thanks sudi kunjung balas..

      Delete
  3. Replies
    1. Yup happening Mrs. Secretary.. kita yang teruja lebih..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...