September 1, 2014

HaPpY BiRtHDaY My HuBbY


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Korang minum apa petang ni? Haishhh boleh bercinta nak siapkan satu entry.. Huhuhu.. Internet teramatnya slow mengalahkan siput yang bergerak.. Hehehe..

Seperti mana yang korang tahu, hari nih merupakan birthday my hubby kan.. Tahu ke apa yang disiapkan untuk hari nih?

Sebenarnya baru berhajat nak beli kek untuk celebrate birthday en.abang.. Tapi bila mana tukang repair CPU komputer cakap CPU dah siap, ajak laa en.abang keluar pegi ambik CPU..

Selepas tuh en.abang cakap nak makan ya. Apa lagi ye kan jelah, ikut apa yang en.abang nak makan.. Birthday boy la katakan..


Gambar candid en.abang yang khusyuk tengok drama Nasi Air..


Menu kami berdua ya.. Anak2 just tapau jer..


Sesekali dating berdua kan.. Tapi lepas makan, terus balik lerr.. Okey ini saja permintaan en.abang hari nih.. Alhamdulillah dapat juga tunaikan permintaan en.abang nak makan mee goreng udang.. Kalau rajin nanti kita baking kek lagi ya.. Rajin ke? Kena tunggu kalau kerajinan tu datang..

Okey jumpa lagi di entry akan datang.. Banyak segmen dan GA tak sempat nak join.. Internet teramatlah slow motion.. Penat dah bercintan cintun untuk menyiapkan satu2 entry..








6 comments:

  1. happy birthday hubby awak

    http://acikwatie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. peluang perniagaan Dalam bisnes top up semakin meluas dan berpotensi berkembang maju dari masa ke semasa. Peluang perniagaan nie terbuka kepada siapa sahaja tanpa mengira had umur, kedudukan status, tidak kira anda bekerja tetap atau tidak. Ianya terbuka kepada sesiapa yang ingin mencari pendapatan secara kecil-kecilan atau besar-besaran. Boleh jadi suatu hari bisnes topup menjadi pekerjaan tetap anda.. dengan income yang anda puas hati.. IN SHAA ALLAH.. dengan usaha anda..Daftarlah sekarang !

    sesuai untuk :
    # pelajar IPT. Sebab apa ?. saya juga pernah menjadi seorang student IPT. Duit PTPTN memang tak cukup. Kita sebagai student juga mempunya keinginan untuk berbelanja . BETUL ATAU TIDAK ?
    # peniaga kedai runcit(TAK PERLU CHARGE RM 0.50 KEPADA PELANGGAN SEBAB DARI TOPUP YANG ANDA RELOADKAN KEPADA PELANGGAN ANDA SUDAH DIBERI KOMISYEN) disini anda mungkin mempunyai kelebihan. sebab apa ?. dari apa yang saya perhati dan telah saya survey. kebanyakkan penjual topup dari kedai2 runcit mengenakan charge tambahan 0.40/0.50 dan sebagainya kepada setiap pelanggan yang membeli topup sedangkan anda tidak.
    # penjawat sektor kerajaan dan swasta yang menginginkan income tambahan
    # penganggur terhormat yang tidak mempunyai sebarang income/pendapatan

    MEMPERKENALKAN !!!
    Part Time Bisnes (Topup) - Pakej Agen..

    Pakej Agen Topup Paling GEMPAK..
    Yuran Terendah, Profit @ Keuntungan Tertinggi Di Pasaran..


    Produk Yang Disediakan :-
    * Maxis
    * Digi
    * Celcom
    * Umobile
    * Tunetalk
    * Xox
    * Merchantrade
    * Digissocial
    * Digisidd
    * Digibroadband
    * Molpin
    * Tron
    * Italk
    * Cib-Mall Pin
    * A-Cash Pin
    * Mcoins Pin
    * Njoi Flexi
    * Celcom Bill
    * Maxis Bill
    * Digi Bill
    * Umobile Bill

    Utility Bill :-
    * Telekom Bill
    * Astro Bill
    * Syabas Bill
    * Tnb Bill
    * Water Bill (Johor, Kelantan, Kuching, Melaka, Pulau Pinang, Pahang, Perak, Sibu)
    * Electricity Bill (Sabah & Sarawak)
    * Indah Water Bill
    * Unifi Bill
    * Sada Bill

    UNTUK INFO LANJUT BOLEH SMS/WECHAT/WHATSAPP 0177259260 24 JAM. PANGGILAN TELEFON TIDAK DI GALAKKAN KERANA TERIKAT DENGAN KERJA
    ATAU
    BOLEH LIHAT TERUS DI LAMAN WEB BERIKUT
    http://i2isyah92.wix.com/bisnestopupgempak

    ReplyDelete
  3. selamat ulg thn utk suami akak
    moga dipjgkan usia, dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yg sejahtera
    sedap pulak mi tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin.. thanks Yumida.. sesekali mkn mee udang..

      Delete
  4. Assalam eyda,
    tu diaaaaa haaiaiihhhhhh
    baru dpt tgk gambor hauuby uols
    mahai betoi ceghita hubby uols he3

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...