September 23, 2014

HaDiaH GA DaRiPaDa aCiK WaTie DaN SiTi ZaWiYaH


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Kita bertemu lagi ya hari nih.. Semalam dah bagi tau yang saya terima dua hadiah dari GA yang berbeza..

Alhamdulillah rezeki saya kali nih.. Pertamanya rezeki dari GA 2nd Birthday Waie daripada Acik Watie.. Hadiahnya berupa tuala muka yang bertulisan Birthday Waie dan address blog tuan empunya ye..

Keduanya dari GA Segmen : Saya Nak Keychain CH daripada Siti Zawiah.. Hadiahnya Keychain Cameron Highland.. Hadiah yang dihantar selamat sampai dengan baik..

Terima kasih kepada pemberi hadiah.. Iaitu Acik Watie dan Siti Zawiah.. Rasa sayang plak nak guna..  Tak pe nanti saya guna ya.. Apapun terima kasih sekali lagi dengan pemberian tu..


Dua hadiah dari GA yang berbeza


Huhuhu mood masih meneruskan join GA dan segmen yang dianjurkan rakan-rakan blogger.. Bila dah join segmen dan GA nih jadi seronok dan hobi plak..

Bila tak join rasa macam sesuatu yang kurang.. Samalah juga bila tak update.. Setiap hari sentiasa mencari bahan yang sesuai untuk dikongsikan bersama rakan blogger yang lain..

Okeylah celoteh di petang yang indah nih.. Tak mau la bebel banyak-banyak, nanti ada yang bosan plak nak baca.. Bila kepala tengah biol, dapat menulis rasa seronok plak.. Hehehe..



12 comments:

  1. alahaii bertuah nye
    tahniag izzeyda...
    untungnye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezeki.. join jer mana2 GA yang berlangsung, in shaa Allah akan ada rezeki juga nanti..

      Delete
  2. tahniah deat..byk lg ga tgh blgsg tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks mila.. yup tak terkejar nak join semua.. apapun join setakat mampu laa..

      Delete
  3. Replies
    1. Ermm memang best bila dapat hadiah.. join jer mana2 GA, in shaa Allah akan ada rezeki juga nanti..

      Delete
  4. tahniah kak. beznye byk hadiah akak dpt. rezeki. alhamdulillah
    selamat bersegmen kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks yumida.. memang best.. alhamdulillah berkat rajin join GA dan segmen..

      Delete
  5. alhamdulillah dah sampai..hanya mampu bagi yg tu ja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pe Za.. it's ok, alhamdulillah rezeki akak.. apa saja yang rakan blogger bagi, akak trima dengan seadanya.. apapun thanks skali lagi ya..

      Delete
  6. Tahniah, kak.
    Best betul kalau dapat hadiah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks shikin.. betul tu shikin, tak kisahlah berapa harganya kan..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...