September 20, 2014

BeRaT BaDaN TeRKiNi


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Lanjutan ke Mydin Mall semalam.. Kimie nampak alat penimbang skali ukur tinggi dan BMI tuh..

Untuk sekali ukur 40 sen ya.. Hanya terima duit 20 jer.. Sebab dah cuba guna duit 10 sen tak terima.. Jenuh korek beg duit cari.. Huhuhu jumpa 20 sen jer, lagi 20 sen kak ipar bagi..

Rasa-rasa korang dah berapa beratnya? Adakah ideal atau macam mana? Tapi hajat untuk ketahui berat badan Izzat juga tak kesampaian..

Dah risau dengan dia, berat makin bertambah-tambah sejak akhir nih.. Penah doktor suruh diet okey, mulanya dah boleh control, makan malam awal.. Lepas balik kampung sekali tuh, abis hancuss diet dia..


Hehehe Kimie ambil bear kakak spupu dia..

Inilah berat badan Kimie yang terkini..

Bila tengok berat badan Kimie nih rasa-rasa korang berapakah berat badan Izzat yang terkini.. Klu yang ada, melebihi berat badan ibu dia.. Huhuhu..





10 comments:

  1. Ingatkan nak letak berat a...klu berat mak dia, jangan letak la...buat sakit hati ja..wakakaka...
    *sakit hati jelesss...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. kalau letak yang ibu dia mau meroyan abis.. boleh buat testimoni untuk produk kurus.. kah3..

      Delete
  2. besarnya bear tu kak
    dulu masa sekolah menengah sellau timbang kat kedai
    macam mesin yg akak guna tu, main masuk 20 sen
    kimie still slim nyelim

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang besar pun bear tu Yumida.. dia tak makan banyak macam abang dia, si Izzat.. tu yang boleh slim melim.. akak jarang timbang, dah badan kecik macam nih..

      Delete
  3. Acik 55kg..tinggi 170cm..hikhikk..kasi jeles sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan jeles acik, saya lagi kurang berat dan ketinggian dari acik.. hehehe..

      Delete
  4. ehehee...ingatkan nak tunjuk berat akak yang terkini..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saja buat tajuk bagi gempak skit.. nanti akak letak berat akak dan izzat..

      Delete
  5. Kimi yang mana? Yg x pakai baju ke yang baju biru?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kimie yang berbaju biru.. yang tak berbaju tu izzat namanya.. kimie 7 tahun, izzat 8 tahun..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...