August 15, 2014

ZiKiR


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Sekejap jer masa berlalu, dah hari Jumaat.. Huhuhu seminggu lagi nak pegi sukan jabatan.. Praktis tak cukup mantap nih, risau pun ada..

Dah 6 hari anak sulung opismate koma di hospital.. Masih belum dapat tentukan apa penyebab dia begitu.. Hari nih kami adakan bacaan Yassin untuk anak beliau dan staf opis yang pencen yang agak kritikal di hospital.. Semoga mereka disembuhkan dari segala penyakit..


Kredit dri fb Karangkraf


Jom kita amalkan zikir-zikir di dalam kehidupan kita seharian.. Semoga hidup kita berada di dalam lindungan-Nya.. Amin..




14 comments:

  1. in sha allah akan dipraktikkan :)

    ReplyDelete
  2. semoga semuanya cepat sembuh..
    singgah sini dari segmen mialiana <3
    Mind Meld

    ReplyDelete
  3. zikir yang yan amalkan semasa pregnant dan masa bersalin. Memang kalimah ini memiliki rahsia menghilangkan kesusahan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah yan.. jom kita sentiasa biasakan diri dengan berzikir..

      Delete
  4. zikir yg bagus diamalkan oleh kita sbg umat islam
    salam jumaat kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Yumida..salam Jumaat buat Yumida juga..

      Delete
  5. Replies
    1. U r welcome dear.. jika ada lagi ilmu yang berguna akan dikongsikan dengan kengkawan yang lain..

      Delete
  6. semoga anak kawan yg sakit tu semuh cepat ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. khabar anak dia boleh buka mata.. belum sedar sepenuhnya.. thanks di atas doa ini.. moga2 anak member cepat sembuh sepenuhnya..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...