August 11, 2014

SeLaMaT PeNGaNTiN BaRu BuaT NooRaiNi & IbRaHiM


Assalamualaikum semua.. Ni nak throwback story raya ke-6 yang lepas iaitu 2 Ogos 2014.. Memenuhi jemputan rakan sejabatan..

Semoga Noor dan Baim berbahagia hingga ke Jannah.. Jom layan gambar dari photographer dan tab sendiri.. Sori gambar dari tab kurang memuaskan..


Gambar time tak ready lagi..hehehe..

Sempat juga bergambar dengan pengantin sebelum balik..

2 kali plak tuh snap.. takut tak ok la tuh my hubby..

Balik dari majlis ni apa lagi, terjah umah member laa.. Shazilah macam yang story mory dalam entry yang lepas..

Sebelum tu, tengok la gelagat kami dan selfie melfie kami dalam keta.. Hehehe.. Nak jugak..

Kimie cakap jadi bentuk rama-rama laa.. Hehehe..

Nak selfie jugak..


Okeylah sekian saja citer ke kenduri kawin lepas raya.. Ada lagi jemputan kenduri hari kemerdekaan nih plak..


4 comments:

  1. Selamat Pengantin Baru Buat sahabat sejabatan akak :)
    Selamat Hari Raya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya juga buat cik Mimie..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...