KeK KeJu BLueBeRrY

8/19/2014 11:18:00 PM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. Minggu nih asyik baking membaking je kan.. Selagi memasing tak jemu, sumbat je sampai muntah.. Hahaha ganasnya ayat..

Jangan korang muntah baca entry nih sudah.. Hehehe.. Sudi-sudi laa baca walaupun nyampah..

Ni nak citer, en.abang malam semalam teramatlah rajin membaking kek keju blueberry.. Memang tak tau pun dia nak membakin, tup-tup bangun pagi nih tengok dia tunjukkan rupa kek tuh.. Nak tengok rupanya, meh ushar skit..



Walaupun rupanya yang comot, tapi rasanya memang sedap.. Rahsianya, guna tepung segera jer.. Yang nih cuma tambah susu full cream.. Boleh la spare kalau tetiba ada tetamu nak jengah rumah.. Ada jugak something untuk dijamu pada tetamu..






You Might Also Like

19 comments

  1. Replies
    1. Meh sini ambik atau nak kirim ikut blog je? hehehe..

      Delete
  2. awwww...sweetnya!

    kalau ada keju, semua benda mesti sedap..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sweet ke? hehehe.. itulah nama berkaitan cheese memang mabeles..

      Delete
  3. sedapnye kek..

    p/s:tag akak..
    http://www.syuhadasalleh.my/2014/08/giveaway-saya-nak-poskad-moscow.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sedap.. jadi hantu kek jap.. hahaha.. ok syu, akak pun tak masuk pun GA tuh lagi.. huhuhu..

      Delete
  4. Replies
    1. Memang sedap Lieya.. sempat rasa sepotong jer.. huhuhu..

      Delete
  5. sedap nye!!
    jemput join ni
    http://sueakgogeous.blogspot.com/2014/08/9-awesome-blogs-of-month.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sedap suriana.. thanks jemput, dah join tadi..

      Delete
  6. Done follow sini no 87

    Dari segment MiaLiana
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/08/segmen-12-jam-bloglist-10-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi singgah dan follow sini.. nanti saya kunjung balas..

      Delete
  7. Assalamualaikum.

    Rakan blogger yang dikasihi.

    Jemput singgah ke blog Sarah Hanim dan join giveaway.

    http://sarahhanim.blogspot.com/2014/08/giveaway-happy-6th-year-anniversary.html

    Terima Kasih!


    p.s: Jangan lupa follow dan komen untuk backlink!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumslm.. thanks jemput, nanti saya join ya..

      Delete
  8. Replies
    1. Sedap kan blueberry..sama la feberet jugak..

      Delete
  9. wah instant nye ek? huu sedap nye nampak

    ReplyDelete
  10. nak resepi.. yg mudah2 ni mmg kak suka... hehe

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Blog yang Diikuti