July 2, 2014

TRaNsFoRMeRs : AgE Of ExTiNcTioN @ SuNsHiNe, BeRTaM

Assalamualaikum semua.. Alhamdulillah dah masuk hari ke-4 kita berpuasa pada tahun ni.. Saya ari nih nak story pasal kitaorang pegi tengok wayang ari Sabtu lepas..

Sehari sebelum puasa ye.. Hehehe.. Sesaja layan kehendak anak2 sebelum berpuasa, dengan harapan diaorang boleh berpuasa banyak hari tahun ni berbanding tahun yang lepas..

Filem nih agak menarik.. Cuma pada permulaan dia slow skit laa.. Apapun best filem nih, 2 jam 45 minit pun tak perasan masa berlalu..

Meh nak tepek sinopsis filem nih skali dengan trailernya..

Transformers: Age Of Extinction

Selepas empat tahun pertarungan hebat "Transformers:Dark Of The Moon" filem robot ini kembali selepas manusia berjaya mengesan kepingan logam Autobots dan Decepticons yang menghilangkan diri daripada muka bumi ini. Walaubagaimanapun, sekumpulan ahli perniagaan dan saintis yang bijak cuba untuk belajar daripada Transformer yang lepas dan telah menolakkan mereka untuk melakukan satu kajian teknologi luar dari batasan dan kawalan yang mana akhirnya satu kisah purba, ancaman kepada Transformer berkuasa meletakkan bumi di dalam bahaya. Kisah epik dan pertarungan antara kejahatan dan kebaikan serta kebebasan.

Klasifikasi: P13
Genre: Aksi / Pengembaraan / Fiksyen Sains
Tarikh Tayangan: 26 Jun 2014
Bahasa: English
Pengedar: UNITED INTERNATIONAL PICTURES
Pengarah: Michael Bay
Pelakon: Mark Wahlberg, Jack Reynor, Nicola Peltz, Kelsey Grammer, Sophia Myles, Stanley Tucci







 



Okey selamat menonton bagi yang belum menonton dan berhajat nak menonton..



4 comments:

  1. Replies
    1. Yup kak Eynda.. kami punya wayang 3.30 ptg.. tamat jam 6.15ptg.. blh tahan laa duduk dalam panggung tu..

      Delete
  2. citer ni nombor 1 dlm carta box office us
    tringin nak tgk
    tggu keluar cd nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok la Yumida.. masa pegi ari tuh mmg penuh panggung..best, klu ada cd boleh ulang tgk lagi..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...