June 23, 2014

LuKiSaN KiMie

Assalamualaikum semua.. Salam kemaafan dari saya buat para pembaca sekelian.. Lama betul tak update story terkini dari kami.. Lebih dari sebulan lamanya selepas majlis birthday Izzat dan andi manda di kampung.. 

Sebenarnya banyak yang ingin dikongsikan tapi tunggu ye..Bukan apa kebizian dan terlupa bawak wire nak transfer gambar dari kamera ke komputer membantutkan kerja2 update blog nih..

Apapun meh layan selingan dari kami ye.. Lukisan penuh kasih sayang dari Kimie padaku.. Lukisan dan tulisan yang dibuatnya sendiri semasa ketiadaanku di rumah seketika amat menyentuh hatiku..


Love yang kecik tuh Kimie cakap silap.. Tu yang dia lukis lagi satu sekali dengan tulisan.. Apapun ibu memang sayangkan anak2 ibu.. Ibu pun sayangkan Kimie jugak..



Sekian saja entry ringkas dan padat dariku.. Tengah cas aura kerajinan untuk update entry kat sini.. Tunggu ye kehadiran entry yang masih terhutang kat sini ye..




6 comments:

  1. comel la kak
    kiut je lukisan diorg tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak tau tak anak akak tiru kat mana lukisan siput tu? dari majalah aulad.. kuit kan Yumida.. ni anak akak yg darjah 1..dia minat bab mewarna, lukis nih.. kebetulan baru belikan dia warna air..

      Delete
  2. cute la.. bagus la bagi budak ni warna-warna.. elok untuk mengembangkan bakat terpendam.. done follow here

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang selalu galakkan anak2 kembangkn bakat dengan mewarna dan melukis..smpai ada dinding yg jd bhn lukisan anak2..hihihi..

      Delete
  3. Tetap cantik di mata kita kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup betul tu MJ..anak2 terutama yg bongsu suka dgn ptandingsn mewarna..akhir2 ni suka melukis utk ibu dia..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...