May 14, 2014

HaPpY BiRtHDaY IzZaT YaNg Ke-8

Assalamulaikum semua.. Nak citer al-kisah hampir dua minggu lepas yakni 2 Mei yang lepas.. Tarikh tuh merupakan birthday anak sulung yang telah pun menjangkau ke 8 tahun.. Sekejap jer masa berlalu..  

Apapun ibu doakan semoga izzat menjadi anak yang soleh serta berjaya di dunia dan akhirat.. Amin.. Meh layan gambar ciput yang ada..


 Kek yang menjadi permintaan.. Nasib la ada kek nih.. Mana taknya memang tak order langsung.. Harap yang sediada kat kedai kek jer.. Hehehe.. Nasib ambik cuti, sempat jugak menjengah cari kek buat Izzat..


 Kesian kat Izzat dah malam baru boleh makan kek birthday dia.. Mana taknya, dah kata nak celebrate kat kampung abah..


 Tengok la Kimie dengan gaya nak tiup jugak.. Sian la kat dia.. Birthday dia tahun nih kena dalam bulan puasa jugak.. Rasanya nak buat jugak time raya.. Tebus laa birthday dia kan.. Nanti majuk kang susah..


 Lepas teringin, dapat jugak potong kek dengan Izzat.. Tuh pun puas bergaduh dua beradik tuh..


 Nak jugak potong kek sorang2.. Ok la Izzat, kek kamu buatlah apa yang kamu nak.. Hehehe..


 Memandangkan inilah permintaan masa nak pegi kursus.. Maka, abahnya belikan buat Izzat sempena birthday ke-8.. 


Ini plak memang wajib laa.. Sebabnya dah berjanji sebelum pegi kursus.. Kena beli untuk Kimie jugak.. Sebagai adiah sebab kena tinggal dengan ibu yang pegi kursus.. Lagi pun memang kena beli untuk kedua2 nya kalau tak mesti bergaduh.. Yelah budak2 kan..




Okey lah, citer mandi manda kita letak dalam entry lain laa.. Sesaja nak bagi meriah blog.. Hahaha.. Sebenarnya malas skit kan.. Hehehe..







5 comments:

  1. Happy belated besday Izzat....
    Wahhh happy la dapat hadiah kereta tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ aunty MJ..hahaha mn taknya mintak belikan dari KL..hehehe..

      Delete
  2. eppi besday Izzat. Moga jadi anak yang soleh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ aunty..nanti kita jumpa ye aunty..

      Delete
  3. Assalam eyda,
    haaaaaaaaaaaaaa
    time ni kimie dah mola nak slim kan3
    he3

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...