April 4, 2014

KoLaM TaMaN TeMa,MPSP LaGi


Assalamualaikum semua.. Jangan terkejut dengan entry yang banyak dipublishkan.. Ni gara-gara lama tak update blog.. Sibuk sangat la dengan kursus, keja dan sukan.. Amboii aktif sesangat la plak kan.. Hehehe..

Ok lah kali nih nak story al-kisah kami ke Kolam Taman Tema, Kompleks Sukan dan Rekreasi, MPSP.. Ini kali kedua kami jejak kaki ke sini selepas kunjungan kali pertama pada awal bulan Mac yang lepas..

Hai, tiap-tiap minggu plak nampaknya kami ke sini kan???  Yelah, dah hari sebelumnya anak-anak ada sukaneka, jadinya ari nih layan jelah kehendak bebudak tuh.. Hehehe..

Meh la layan jer bebudak nih mandi.. Kali nih bawak bekalan makanan.. Bola dan google jugak bawak untuk bebudak tuh..


















Tamat lah sudah pelbagai aksi bebudak nih mandi.. Seronok tengok diaorang mandi nih.. Sampai tak mau keluar.. Sedangkan tempat nih tutup kul 1 petang.. Kami lah orang yang terakhir keluar jenuh la nak ajak balik.. Hehehe..





No comments:

Post a Comment

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...