April 21, 2014

HaDiaH ToP CoMMeNTaToRS

Assalamualaikum semua.. Hari nih nak sampaikan satu berita gembira.. Yelah nama pun blogger amatur.. Kena plak nih first time saya terlibat dengan peraduan yang dianjurkan oleh blogger2 yang lain..

Ntah dalam ujung bulan lepas saya ada ushar2 blogger yang lain.. Tetiba diri ini tertarik untuk follow satu blogger nih..

Mulanya suka2 baca entry dari blogger nih.. Tetiba mata terbaca satu entry yang hanya pembaca tinggalkan komen terbanyak untuk menjadi salah sorang pemenang..

Saya sebelum tu ada la tingalkan komen jugak kat entry2 yang ada dalam blogger nih.. Memang masa tu tak la target nak menang.. Yelah ramai sangat kan yang bersaing..

Tapi bila mana baca pasal tarikh tutup untuk pengiraan top komentar.. Tetiba diri ini ingin mencuba nasib dengan mengomen sebanyak mana yang terdaya dan boleh..

Syukur Alhamdulillah saya berjaya melayakkan diri menjadi peserta ke-9 paling banyak tinggalkan komen..

Cuba tengok link kat bawah nih..



Ni plak hadiah yang telah diterima pada ari Jumaat lepas..






Terima kasih Yumida Huda..





2 comments:

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...