January 15, 2014

KoLeKSi KiT KaT LaGi..

Assalamualaikum semua.. Sesaja nak berkongsi koleksi Kit Kat.. Baru2 nih ada la singgah ke Tesco, Seberang Jaya, sebab ingin menebus Fingurine Pen.. Yelah, dah diaorang call kata benda alah tuh dah ada.. Apa lagi pegi jelah tukar.. Bukan tuh saja, masuk jugak rembat 2-3 barang kat sana..

Dalam rembat tuh terselit jugak koleksi nih.. Nak kata sempena apa pun tak tau koleksi nih.. Sebabnya tak lama lepas, beli nih, ada plak keluar yag koleksi cawan yang kat tv kan.. Koleksi yang iklan kat tv tuh tak jumpa lagi laa.. Tunggu jumpa lagi akan update kat sini..







Apapun kureng skit la tepawe nih, sebabnya tudung dia agak ketat bila nak bukak.. Jadi tak boleh bubuh benda yang jenis berkuah.. Yang kering macam biskut boleh laa..




2 comments:

  1. Cantik berwarna warni..
    Ingt tudung kejap safety la rupanya yg berkuah tak boleh ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sbb cantik berwarna warni la yg beli nih.. Tapi bila cuba bukak, memang agak, ketat, blh ttumpah kuah masa bukak nanti (kalau boh benda berkuah laa)..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...