January 13, 2014

CoMeLnYa Dia..

Assalamualaikum semua.. Salam Isnin buat semua.. Minggu nih banyak cuti yer, esok cuti Maulidur Rasul plak.. Jumaat nih Thaipusam.. Memang cuti sesaja jer minggu nih..

Okey la entry yang ringkas dan padat ari nih nak citer baby comei member.. Semalam dia bersalin secara pembedahan.. Seronok laa dia anak ke-3 gegirl.. Ada jugak bunga dalam family kan.. Ni member masa belajar kat sekolah teknik dulu2..

Jom tengok gambar comei dia.. Geram betoi, pi tengok kat hospital semalam tak mau langsung bukak mata..



Gambar nih kredit dari FB member..


Sori gambar agak blurr skit sebab snap dari hp cap ayam je.. 


 Ni baru dari kamera.. Ada flash pun tak mau bangun.. Memang sedap dia tidur..


Memandangkan tak boleh usung bebudak dua orang tuh masuk hospital, aku pun singgah kejap jelah tengok baby member nih.. Ntah bila la syarat nih, sebelum nih okey ja pun time melawat boleh bawak budak2 masuk.. 

Bukan tak boleh buat syarat macam nih, tapi kena laa buat tempat untuk kanak2 tuh duduk ngan main.. Ni nak suruh diaorang duduk berdiri saja, memang tak sesuai.. 

Apapun keputusan pihak hospital kena pikir baik buruk keputusan yang dibuat.. Jangan kerana tak mau budak2 masuk, perkara yang lain tak sepatutnya berlaku plak..

Okey la malas nak mempertikaikan apa yang berlaku.. Tapi memang sakit ati jugak laa..Lupakan saja..

Balik dari hospital, bawak budak2 makan siap2.. Senang, baliknya boleh mandi dan tido awai.. Yelah kan ari nih dah sekolah ngan keja.. 

Okey lah entry membebel skit.. Jumpa lagi di entry akan datang..





No comments:

Post a Comment

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...