December 13, 2013

KiMie DaH RoNGaK..

Assalamualaikum semua.. Semalam 12.12.2013 dengan rasminya gigi susu Kimie yang pertama dan kedua dah selamat dicabut.. Kena cabut gigi semalam kat klinik gigi (kerajaan)..

Mana taknya, gigi susu nya dah mula bergoyang.. Kena plak gigi kekal dah mula tumbuh.. Apa lagi operasi mencabut gigi dilakukan lerr.. Dia pun dah mula bising cakap gigi dia sakit..

Mulanya nak cabut sebatang jer sebabnya dah longgar dan gigi kekal dah mula tumbuh kat belakang.. Last2 doktor cakap gigi yang sebelah pun dah mula goyang jugak.. Makanya, 2 batang gigi menjadi korban lerr..

Apapun Kimie memang seorang anak yang kuat semangat.. Selamba jer kena cabut 2 batang gigi.. Tak de pun nak nangis nak takut apa..

Ok la, layan jer gambar Kimie yang dah rongak..



Pesakit yang pertama untuk kanak-kanak okey.. Perkhidmatan pakar lagi..



Tengok gigi kekal dah ada.. Gigi kekal yang sebelahnya pun dah mula menampakkan diri skit..



Zoom in skit.. Hehehe..





Ok la, maaf sebab terpaksa menunggu lama untuk sambungan entry pasal trip ke Kuching, Sarawak.. Entry akan bersambung bila gambar yang belambak2 selamat diupload ok.. Apapun bila siap akan publish trus ikut part by part.. Begitulah seterusnya untuk part yang lain.. Harap sabar menunggu ye..






No comments:

Post a Comment

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...