November 1, 2013

CiTeR MiNgGu iNi

Assalamualaikum semua.. Hai sejak akhir-akhir ni banyak citer yang dirangkum dalam seminggu atau lebih.. Hahaha.. Boleh ke macam tuh??? Boleh jer, blog ni kan saya yang empunya..

Jadi kalau dah tak berkesempatan nak karang ari2, karang minggu2 pun ok jugak kan.. Asalkan berupdate.. Tak dak la ada yang merindu plak nanti..

Hai ada ke yang nak merindu blog amatur macam saya nih??? Mungkin ada kan silent reader dalam saya tak mengetahuinya.. Apapun thanks kepada yang sudi menjengah blog saya yang tak seberapa nih..

Apa yang aku merepek panjang berjela2 nih??? Mesti korang penat kan baca mukadimah aku nih.. Tuh la sesekali dapat beblog nih ada ja nak dicelotehkan.. Sampaikan yang tak dak kena mengena pun nak celoteh jugak kan...





Nak mulakan alkisah di hari Isnin..
Macam besa la masih mood bercuti, maka terpaksa la charging2 diri dulu sebelum menyiapkan keja yang dah bertimbun2..

Kena bercinta2 ngan ari Isnin dulu.. Hahaha..


Begitulah kisahnya ari Selasa..
Masih menyiapkan keja yang bertimbun2..



 
Hahaha.. Macam nih ke muka aku beradab ngan keja yang bertimbun2.. Ntahlah, ada skit kot..


Baliknya aku singgah beli goreng pisang ngan ubi.. Termasuk la kopok lekor.. Masa dok beli tuh ternampak seseorang yang kurang siuman berdiri atas bumbung masjid bertentang ngan tempat beli tuh.. Siap guna paip wat teropong.. Ntah apa yang diteropongkan pun tak tau laa.. Macam2 aihh..

 
Sori gambar masa kejadian terlupa nak snap, sebab tengah jawab call ngan terlupa nak snap..


Hari Rabu
Macam dah dimentionkan sebelum ni, apa lagi meeting lerr.. Meeting yang agak memenatkan.. Meeting yang meleret2 berjam2 lamanya.. Nasib la meeting ni 2 kali sebulan jer.. Kalau tiap2 minggu, hai bosan giler laa.. Apa yang tak bestnya, jabatan kami asyik kena hentam pasal banjir baru2 nih.. Aloo tension betoi laa dengar..

Malamnya Izzat menghafal sifir 5.. Dia kata kena buat persembahan ari Isnin nih.. Ntah la persembahan apa, yang dia bagitau berkaitan ngan matematik laa.. Hafal 5, 10, 15, ...., 50..


Hari Khamis
Ermm panel penilai datang untuk menilai hasil KIK yang opis kami hasilkan.. Mana taknya peringkat kebangsaan tuh.. Hopefully harap2 opis kami mendapat kejayaan yang sepatutnya.. Yelah, diaorang bertungkus lumus berbulan2 untuk menjayakannya.. Dah jadi johan peringkat Negeri.. Ni ditambah plak bertanding peringkat Kebangsaan lagilah mencabarkan..


 
Siap ada banner lagi menyambut kedatangan panel pemeriksaan Projek KIK..
 

 
Barisan panel pemeriksaan KIK yang datangnya dari INTAN..
 

Aku plak tak pasal2 kena attend meeting penting.. Hoii kecut perut kau tau, meeting ni YB, bos2 opis semua attend tau.. Aku memang kena prepare betoi2 untuk attend meeting nih.. Apapun nasib la tak banyak isu yang dibangkitkan.. Lega dah..

Hai macam diari plak aku tengok entry aku kali nih.. Apapun layan jelah.. Ok la korang jumpa lagi di entry akan datang.. Choww dulu..




Gambar ada yang dipinjam dari FB member ngan dikredit dari mr.google.. TQ mr.google..




No comments:

Post a Comment

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...