September 2, 2013

MooD aRi iSNiN

Assalamualaikum semua.. Salam Isnin buat semua pembaca blog amatur nih.. Ntah bila tiba jer ari Isnin pelbagai rasa ada.. Segan, malas semua ada..
 
Ari isnin merupakan ari yang paling mencabar, mana taknya pepagi lagi busy meng'iron' baju keja ngan baju sekolah anak2.. Lepas tuh siapkan apa yang patut, lagi satu nak bersilat ngan kemalasan Kimie nak ke sekolah.. Dah sampai opis kena plak nak mengecaskan diri yang masih kemalasan.. Hehehe..
 
Jangan ikut ye sifat kemalasan diri nih.. Apapun minggu ni agak busy dengan macam2 aktiviti, harap2nya semuanya berjalan dengan lancar tanpa pelbagai masalah yang melanda.. Amin..
 
 
 
 
 
 
 
Pic pinjam dari mr.google..

3 comments:

  1. Hari Isnin memang rasa moody especially kalau hujung minggu aktiviti padat :D

    ReplyDelete
  2. ermm betoi tuh MJ, sokong sesangat..

    ReplyDelete
  3. Hari Isnin tu mesti rasa malas.. hehehe...
    Sha selalu cuba iron baju masa weekand sebab pagi isnin mood x best..

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...