September 5, 2013

KiT KaT FoC SeRViNG TraY

Assalamualaikum semua.. Salam di petang hari, kat sini tiap-tiap petang ujan.. Malam semalam pun ujan, sedap tido oooo malam semalam.. Hahaha.. Ehh kenapa tetiba citer pasal ujan plak nih.. Lari topik la plak..

Sebenarnya entry kali nih, nak citer hasil rembatan di tengahari tadi kat Longwan.. Lama betoi tak beli Kit Kat, yelah bukan saya jer yang suka makan, si budak kecik Kimie pun suka jugak.. Seingatnya beli sebelum raya ari tuh.. Yang ada tepawe edisi raya tuh.. Tuh la kali terakhir beli coklat Kit Kat nih..

Kekadang dok ngadap tv ada ja bahan kunyahan kat mulut.. Tak kira la apa yang ada, pasti menjadi santapan di kala menonton tv.. Itu citer pasal saya lerr yang memang kuat makan orangnya, cuma badan jer tak mau besaq skit.. Uiitt citer mukadimah panjang berjela plak nih..

Meh tengok free gift dari Kit Kat yang terbaru dan terkini.. Comei jer tengok..


 
Inilah rupanya pek Kit Kat yang terbaru dan terkini..
 

 
Ini plak rupa sebelah belakang pek..
 

 
Ini plak rupa setelah dibuka.. Tray nih bukan jenis plastik tau, jenis tin..
 

 
Ini rupa sebelah belakang tray tuh.. Comei jer rupanya.. Dah la saiz pun sama besaq ngan pek Kit Kat tuh.. Boleh la untuk family yang kecik..
 
 
 
Ok la sekian saja promote tray terbaru dari Kit Kat.. Boleh dapat free tak satu??? Hahaha.. Dah bertambah koleksi dari Kit Kat..




2 comments:

  1. Eh!!! Ada eh...
    Ala.. rugi x perasan... cantik traynya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kit Kat rajin buat free gift nih.. kena rajin tengok selalu.. ni koleksi lama dah..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...