September 9, 2013

BaRaNG TeBuS & MeNaNG DuTcH LaDy 2013

Assalamualaikum semua.. Salam isnin buat semua pembaca.. Entry kali nih nak citer pasal Tebus dan Menang Dutch Lady 2013 yang berlangsung dari 6 Mei - 30 Jun 2013..
 
Sepanjang promosi tersebut, dapat la saya menebus beberapa barangan dari Dutch Lady.. Saya pasti ada di kalangan pembaca ada menebus dan dah lama menerima barangan nih.. Saya ni disebabkan terlupa dan pelbagai macam keadaan, last minute nak tamat promosi nih baru la antaq penyertaan..
 
Harapan untuk menang memang la tak dak mana taknya, susah benar nak menang peraduan macam nih.. Setakat nak tebus barang memang la boleh, insyaAllah dapat tak kira cepat ataupun lambat kan..
 
Memandangkan hantar pun hampir tamat tarikh, makanya ari Jumaat lepas time nak balik umah baru sampai barangan nih kat opis.. Nasib balik lambat, kalau awai lagi dah choww pakai tak dapat lagi la barang nih.. Hehehe..
 
 

Ni la iklan yang membuatkan saya menebus beberapa barangan dari Dutch Lady..
 
 
 
Ni la hasil tebus-menebus barangan Dutch Lady 2013..


 
Surat dari Dutch Lady yang ada skali dalam bungkusan yang dihantar..
 

 
Ni la rupa payungnya.. Elok jugak payung nih.. Ok la jugak, payung yang ada abis melingkup dengan dua beradik tuh.. Abis payung yang beli ngan dapat rosak..
 
 
 
Tepawe pun ada tulis "Drink More, Do More" 2 A Day.. Kalau tengok nih tau la kan hasil tebusan bila punya kan.. Dulu2 penah jugak tebus dapat tepawe macam nih ngan tepawe kedap udara..
 

 
Ni rupa dari atas, saja jer nak nyemak boh dalam nih.. Hahaha..
 

 
Ni plak tuala muka.. Boleh la saiz dia jugak besaq jugak.. Tahun depan buat la lagi macam nih.. Boh barangan yang menarik lagi.. Nak tebus lagi.. Hehehe..
 

 
Dutch Lady guna perkhidmatan GDex untuk antaq semua barang yang ditebus..
 
 
 
Yelah asyik dok dengar kak ipar terima barang yang ditebus jer, kita ni tak dapat apapun lagi.. Akhirnya sampai jugak kan.. Terima kasih Dutch Lady, nanti nak tebus yang Smartmoment plak laa.. Alaa yang dulu namanya Moms Club.. Penah jugak redeem beberapa barang..
 
 
Ok la, sekian jer entry nak citer barang yang ditebus.. Saja nak nyemak dan membebel dalam nih kan.. Hahaha..
 
 
 
 
 
 
 

2 comments:

  1. Ala.. asyik x perasan jer..
    Padahal selalu jer beli..
    Ruginya.. kalau x dapat dah payung comel tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lama dah tuh Sha.. Tapi berbaloi jugak sesekali tukar.. Tuh yang suka beli dan simpan barkod dia.. senang nak tukar dengan barang nanti..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...