July 29, 2013

SeBaRKaN SeMaNGaT RaMaDaN @ PeRai, PeNaNG

Assalamualaikum semua.. Lama sungguh tak berceloteh dalam nih.. Ada citer entry terpendam masih belum publish, dah sebulan nih.. Hahaha.. Hutang citer kan??? Tak pelah, ari ni nak citer perihal Sebarkan Semangat Ramadan Bersama Coca-Cola dan Hot FM bertempat di Perumahan Pegawai Kanan Kastam, Jalan Baru, Perai, Penang..

Ada tak sesapa yang mengikuti blog nih yang join semalam??? Mungkin ada yang join kat tempat lain kan??? Apapun tak kisah lah kat mana pun, tapi seronok kan??? Dapat mangkuk tingkat ekslusif dari Coca-Cola ngan Hot FM..

Meh tengok gambar sekitar program terbabit semalam..



Inilah tempatnya Sebarkan Semanagat Ramadan semalam..



Memandangkan masih awai, berposing dulu..



Tumpang posing, dah Izzat nak ambil gambar...



 Pintu masuk perumahan pegawai kanan kastam

Menantikan acara dimulakan.. Jumpa plak member opis.. Nyembang dulu..




Farah Fauzana ngan Faizal Ismail dari dekat..







Acara model mangkuk tingkat.. Izzat ada suruh aku masuk, tapi segan la nak join..












Kesemua peserta model mangkuk tingkat..



Mangkuk tingkat yang menanti untuk diedarkan..






Izzat cakap dia minat kat FBI nih dari umur dia 5 tahun.. Tengok pakat berposing.. Kimie tuh tak padan ngan demam nak ikut jugak..



Berposing dengan Faizal Ismail.. Bila lagi kan, time macam ni jer dapat berposing pun..



Berposing bersama Farah Fauzana..




Dapat jugak bergambar ngan Farah Fauzana.. Jangan jeles..



Pemenang Sebarkan Semangat Ramadan semalam.. Berposing dulu sebelum balik.. Kalau Myra tak menang, memang tak berpeluang la dapat mangkuk tingkat yang cantik tuh..



Lauk pauk yang ada di dalam mangkuk tingkat.. Tapi semalam stay masak nasi ngan lauk tambah.. Memang tak cukup la kami 4 beranak nak makan banyak nih.. Hehehe..



Cantik tak mangkuk tingkat nih???? Tak sia-sia menunggu semalam dengan dua orang hero tuh..





Ok la korang bebel skit2 bulan puasa nih.. Selesema nih jadi tak selesa betoi.. Apapun memang happening la semalam..  





2 comments:

  1. Terima kasih ye sudi meriahkan majlis hari tu, gembira dapat berjumpa dan berkenalan :)
    Anak sedara Myra (Firas) still ingat dengan Hero (Abang) tu, kan diorang bergambar bersama :)
    Firas minat tang baju tu, dia kata baju Transformers ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. U r welcome..oh ya ka..bj tuh bli 2thn lps..msg2 nk bj transformers..adik myra mcm mn, dh sedar???

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...