May 3, 2013

HaPPy BiRtHDaY IzZaT

Assalamualaikum semua.. Ini lah satu satu sebabnya cutiku bertambah lagi sehari.. Sesaja nak wat surprise birthday buat anakku yang sulung si Izzat..

Walaupun ada plan yang tak berapa menjadi, tapi sekurang2nya hasrat dihati nak menggembirakan ati Izzat dengan celebrate birthday dia dah cukup bermakna..

Happy Birthday Izzat yang ke-7.. Semoga panjang umur, murah rezeki dan menjadi anak yang soleh serta tercapai apa yang dicita2kan..Amin..

Semalam merupakan ari yang paling sibuk menyediakan surprise birthday buat Izzat.. Mana taknya lepas antar bebudak ke sekolah..

Berdesup aku membeli barangan basah untuk masakkan laksa kegemaran Izzat.. Sesampainya aku kat umah mulalah proses bersiang sehinggalah memasak.. Sorang2 memang rasa tak cukup tangan lerr..

Dah settle apa semua, apa lagi siap2 nak ambik Kimie dari Prasekolah.. Lepas jer ambik dia, trus ke kedai kek nak beli kek untuk Izzat..

Memandangkan tak tempah kek, rembat jer apa yang ada.. Tapi malangnya, tiada tulisan nama Izzat pada kek sebabnya tak de orang nak tuliskan.. Ermm tu la padahnya tak mo tempah awal2.. Dah la kek yang tengok baru nih dah abis, terpaksa jer ambil apa yang ada.. Hahaha.. Kan dah padan muka buat aku..

Balik dari kedai kek, hantar kek balik umah dulu.. Dalam keta Izzat dah tanya pasal kek apa bagai.. Lepas cakap tak sempat beli, mak aiii marah meradang semua ada.. Memandangkan memang nak wat surprise terpaksalah dirahsiakan sepanjang perjalanan balik..

Kimie dah nak pecah lubang, tapi aku cepat2 cover.. Meh layan muka yang tak comel kerana ditipu.. Muka geram, marah semua ada.. Hahaha Izzat tertipu dengan ibu..


 
Kek yang sempat dirembat..
 

 
Mengamuk skit sebab wat surprise birthday..
 

 
Terpaksa memujuk birthday boy..
 

 
 

 
Nak makan kek kat bahagian muka PSY.. Hahaha dah kena telan dengan Izzat..
 

 
Muka masih tak comel lagi..
 
 
 
Adiah dari kawan kelas Izzat, Adam namanya.. TQ Adam..
 
 
 
Sekian jer surprise birthday buat Izzat.. Tahun depan nak wat lagi surprise.. Jeng Jeng Jeng..
 
 
 

1 comment:

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...