May 27, 2013

HaDiaH SeMPeNa HaRi GuRu

Assalamualaikum.. Entry ni kalau ikutkan nak update ari khamis yang lepas, tapi sibuk yang teramatnya terpaksa la postpone jap.. Ari ni sibuk-sibuk pun nak mencelah jap citer adiah sempena hari guru..

Izzat ngan Kimie mintak belikan adiah buat cikgu mereka.. Yelah, bebudak ada2 saja yang diaorang nak buatkan.. Kerana nak adiahkan cikgu pen, terpaksa la kuar beli pen untuk cikgu diaorang.. Dah beli adiah tuh, ibu la orang yang busy body membalut ngan buat kad ucapan untuk cikgu diaorang..

Penat jugak laa, balik dari kedai nak balut adiah ngan buat kad ucapan lagi.. Hehehe.. Jom tengok hasilnya.. Keja last minute..


 
Hadiah yang Izzat nak bagi kat cikgu dia..
 

 
Wish yang ringkas dan padat untuk cikgu..
 

 
Ni plak untuk cikgu kelas..
 

 
Ni adiah Kimie untuk cikgu kelasnya..
 
 
 
Ucapan hampir sama jer ngan Izzat..
 
 
 
Sekian jer entry yang ringkas ngan padat.. Nak sambung buat keja balik.. Nanti bila berkesempatan akan diupdate entry ke Lost World of Tambun, Ipoh semalam.. Tunggu yer..
 
 
 

No comments:

Post a Comment

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...