April 25, 2013

HoT TiKeT HoTLinK DaN JeRSi HoTLinK

Assalamualaikum semua.. Kali ni nak citer apa yang jadi ari Selasa dan ari nih.. Punya nak publish tak dapat publish lagi.. Baru hari ni baru dapat upload gambar apa semua bagai.. Hehehe..

Petang ari Selasa on the way nak ke opis, singgah la ke kedai juai top up.. Besa la orang yang pakai prepaid macam nih laa.. Bagi yang guna line namanya Maxis, yang guna prepaid plak Hotlink namanya.. Untuk yang banyak call bagi yang prepaid nih better guna top up Hot Tiket lebih jimat skit.. Cuma tempoh masa penggunaannya lebih singkat berbanding top up biasa.. Hehehe.. Sejak bila plak jadi agen Hotlink nih..

Ok la sambung citer ari Selasa tuh, top up hot tiket Hotlink kali nih menawarkan hadiah jersi dalam 4 jenis patern.. Jadinya kelmarin rembat top up hot tiket rm15 sebanyak 2 keping jer.. Nak tau kepingan pertama ada tulis hadiah jersi.. Wow, tak sangka plak kali nih bertuah dapat jersi.. Untuk top up kedua tak de adiah apa-apa.. Siap tulis, Opps, cuba lagi!!.. Hehehe..

Tapi untuk pengalaman top up yang baru nih, walaupun tak dapat adiah apa-apa, masih dapat 8 minit call dan Pas Mobile Internet Hotlink 10 Free 50MB 3 Days.. 3 ari tuh dapat surf internet free.. Jadi lerr sapa yang nak bagi free kan.. Semua benda kena bayar zaman sekarang..

Tadi tengahari plak dah husband pesan mintak tolong beli top up kat dia sebabnya dia tengah keja kat atas bangunan payah nak turun pegi cari top up.. Singgah beli top up hot tiket rm15, 2 keping.. Gores punya gores menang lagi jersi lagi sehelai.. Hai murah rezeki kali nih.. Alhamdulillah.. Dah 2 jersi koleksi kali nih.. Siap anak mintak lagi.. Hehehe..

Ok la mesti penat jer korang dengar aku berkempen bagi pihak Maxis, meh layan hadiah yang aku dapat ari Selasa dan ari ni.. Ini merupakan jersi kedua dan ketiga yang aku pernah dapat dari hasil top up hot tiket dari Hotlink.. Yang sebelum nih yang dia kuarkan tahun lepas kalau tak salah, apapun rezeki laa.. Bukan senang nak dapat kan..


 
Ni lerr Hot Tiket yang baru tuh..
 

 
Tengok, siap tulis Tahniah! Jersi Hotlink lagi..
 

 
Ini lerr jersi Hotlink yang dapat ari Selasa lepas.. Cantik kan???
 

 
Rupa sebelah depan jersi..
 

 
Ni plak sebelah belakang jersi..


 
Ni plak yang baru dapat tengahari tadi..
 

 
Ni sebelah depan..
 

 
Ni plak sebelah belakang..
 
 
Antara kedua-dua jersi yang mana cantik lagi???? Ada soalan la plak.. Macam la nak buat contest kan.. Hehehe..
 
Ermm gambar yang kat bawah nih jersi yang pernah dapat sebelum nih.. Yang tahun lepas punya kalau tak salah.. Tapi yang sebelum nih dia bukan saja bagi jersi malah beg bola pun ada.. Alah beg ala2 untuk shopping tuh.. Yang tuh ada 2 dalam simpanan.. Tapi yang satu tuh dah rosak, sebabnya nipis kain beg tuh..
 

 
Dari pandangan depan..
 

 
Dan pandangan belakang.. Sedikit simple berbanding jersi yang baru nih..
 
 
 
Ok la, dah nak kena siap-siap untuk balik.. Saja meluangkan masa sebelum balik nak berceloteh dalam nih.. Suka sangat membebelkan.. Kalau tak bebel rasa macam ada yang kurang.. Hehehe..
 
 
 

No comments:

Post a Comment

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...