March 28, 2013

SeHaRi BeRSaMa My IzZaT's

Assalamualaikum semua.. Salam Khamis.. Kembali bersiaran setelah hampir seminggu menyepi.. Ermm hasrat di hati nak bercuti bersama-sama family.. Disebabkan ada beberapa hal yang tak dapat dielakkan, jadi terpaksa la cancel.. Alalaa sian kat my Izzat's.. Cuti kali ni asyik terperuk kat umah jer..

Disebabkan kesian kat bebudak dua orang nih, aku tetiba plan nak bawak diaorang kuar jalan-jalan jer.. Tak jauh mana pun, dekat jer..Asalkan dapat mengembirakan hati kedua-duanya dah gembira buat diriku.. Ecehhh, ayat.. Hahaha..

Mulanya ajak hubby join skali, tapi disebabkan lututnya bengkak, jadi dia malas nak join kami.. Kalau join pun sian jugak kat dia, kami ni asyik berjalan jer kejap sini kejap sana.. Mesti hubby tak boleh ikut nyer..

Oklah berbalik kepada citer kami 3 beranak.. Petang semalam kami terjah tengok citer The Croods.. Sian kat anak-anak tak pernah bawak diaorang tengok wayang.. Hubby pun jenis tak berapa minat sangat.. Jadinya, susah ler nak terjah wayang nih.. Hehehe.. Memandangkan anak-anak dah besaq, mudah la nak bawak.. Anak-anak enjoy, aku pun enjoy jugak..

Meh la layan gambar sepanjang ari kami bersama dan shoppingan kami semalam.. Layan jer kehendak anak-anak..


 
Izzat dengan gaya kena langgar mati.. Dah mati katanya.. Hehehe..
 

 
Kimie masih pose yang sama.. "Peace"..
 

 
Izzat nak terbang katanya.. Kimie pose comei..


 
Cewahh rasa macam ganas la tuh..
 

 
Muka dah tak mo bergambar..
 

 
Dah abis bershopping.. Otw nak pi tesco nak makan sizzling mee la plak budak mulat tuh..
 

 
Dah tak mo senyum, Kimie tolong senyumkan Izzat.. Hehehe.. Seronok tengok telatah dua budak nih..
 

 
Baru senyum skit.. Senyum terpaksa.. Tapi mata nampak macam pejam plak.. Peace lagi dari Kimie..
 

 
Permintaan telah ditunaikan.. Khusyuk mengadap sizzling mee..


 
Sama jer menu..
 

 
Sama lagik.. Hehehe.. Senang skali order..
 

 
Hai sandal, dah lama nak membeli.. Baru ari ni dapat beli.. Jadi la tuh nak pakai ari2..
 

 
Setelah lama nak beli handbag baru, baru sempat merembatnya semalam.. Mana taknya nak tunggu beg nak hancuss baru nak cari baru.. Apapun nice colour.. Colour favourite.. Terlalu banyak pilihan yang tak menepati citarasa.. Beg nih jugak jadi pilihan.. Dah penat memilih.. Yang lain, patern dah cantik, colour plak kureng.. Ada kira macam ok, nampak macam tak sesuai plak.. Ntah lah, time nak cari memang macam2 kan..
 

 
Tiket wayang kami 3 branak.. Next time ibu bawak lagi anak2 ibu.. Janji dengar cakap dah ok..
 
 
 
Ada lagi shoppingan di watson sebab redeem point yang nk expired ujung bulan nih ngan beli barang skit kat tesco jer tak boh.. Dah malas nak snap gambar banyak2.. Hehehe.. Sekian entry kami kali nih..




2 comments:

  1. Suka tengok gambar adik nak senyumkan abang tu :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kimie tuh mmg macam tuh kak eynda.. Kekdg boleh tergelak sendiri tengok telatah diaorg..

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...