February 25, 2013

SaLaM iSNiN

Assalamualaikum semua.. Selamat pagi dan salam hari isnin.. Sepatutnya entry ni aku publish ari jumaat yang lepas..

Tapi disebabkan internet yang terlalu slow motion ngan keja pun bertimbun-timbun maka aku postpone ari ni..

Sebenarnya tak de apa sangat yang nak dikongsikan.. Just cuma nak citer yang Kimie dah dapat uniform dia yang baru.. Pink + Meroon warnanya.. Baju ni dah dapat ari Rabu yang lepas..

Tapi dah ikut jadual, ari Jumaat ngan Isnin jer yag kena pakai baju nih, baru aku snap gambar baju tu Jumaat lepas.. Meh layan budak sorang nih..

Nasib la Kimie mau jugak melayan ibunya yang suka snap gambar nih.. Bukan apa suka nak abadikan citer budak2 selagi diaorang masih kecik.. Mai dah besar lain plak citernya.. Betul tak??



Baju baru lepas iron..

Hahaha.. Sian la si Kimie nih, terpaksa menjegilkan matanya sebab dia kata silau flash kamera.. Kan dah kena dera ngan ibu dia.. Mana taknya time nih baru dalam kol 7.05 pagi.. Kan sekarang subuh lewat.. Jadinya time macam ni nampak macam malam la lagi.. Betul tak??

Dah kat depan kelas, time nih dalam 7.15 pagi.. Masih gelap lagi kan..


Sekian, entry pasal Kimie lagi.. Hehehe..

2 comments:

  1. hai kak su..dah besaq yer anak teruna kak su..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai yan..ermm dah besaq anak2 kak su..yg si abg dh tahun 1, adiknya prasekolah (6tahun)..anak2 dara yan pun dh besaq2 dh.. lama tak jumpa yan, kan??

      Delete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...