February 7, 2013

CiTeR SaBTu LePaS

Assalamualaikum semua.. First time join mesyuarat PIBG untuk anak.. Yelah mana taknya baru tahun ni Izzat masuk tahun 1.. Maka ada la Mesyuarat PIBG.. Dulu masa anak2 masih di tadika, mesyuarat besa2 ja.. Merasa jugak la jadi AJK Tadika anak2 masa tu.. Sekarang ni tak dak dah la jawatan AJK nih.. Tak pa low profile senang skit.. Apapun kami hadir separuh ja dari mesyuarat tu.. Dah tak larat nak tunggu diaorang break makan apa lagi.. Dah la bawak bala tentera dua orang tu.. Macam2 hal, lapaq la apa laa..

Memandangkan aku pun dah lapaq, makanan yang dapat pun dah dihabiskan oleh dua orang budak tu.. Aku apa lagi, balik jelah.. Balik tu makan, ngan prepare untuk makan tengahari.. Meh layan gambar pagi tu yang ciput..


Gambar sebelum ke sekolah.. Sibuk ja nak tolong boh minyak..

Minit Mesyuarat Agung PIBG..


Aturcara Untuk Mesyuarat Agung PIBG



Balik dari sekolah, nasib la Kimie rajin nak membasuh kasut dia lepas disuruh.. Izzat masih malas nak basuh.. Jenuh suruh, macam2 alasan ada..




Sekian, entry ari Sabtu lepas.. Bz body jer kan nak citer kat sini..

No comments:

Post a Comment

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...