February 6, 2013

BaKaL PeMaiN SePaK TaKRaW???

Assalamualaikum semua.. Mesti semua tertanya2 sapa la yang aku maksudkan dengan bakal pemain sepak takraw nih.. Nak tau sapa gerangannya meh layan gambar kat bawah nih..

v


v


v


v


v


v


v








Sempat lagi Kimie pi main bola takraw tuh.. Mana taknya tunggu abang dia si Izzat tak balik lagi.. Ni time orang lain tak balik lagi boleh la dia main.. Kalau dah masing2 keluar kelas, tak dapat la dia main.. Sori la gambar kurang memuaskan memandangkan ambil dari jarak jauh.. Zoom jer nih dari kantin sekolah.. Hehehe.. Gambar ni sebenarnya snap kelmarin lagi, cuma tak sempat nak update dalam blog.. Sempat upoad satu gambar jer dalam FB.. Hehehe..

2 comments:

  1. salam kenal. singgah sini terus follow. jom, kalu sudi follow me back :p

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan buat NM02 jugak.. Saya akan follow NM02 nanti.. tq kerana sudi singgah ke blog saya yang tak seberapa nih.. Kalau nak tau info tentang sesuatu, jom follow http://izzeyda-info.blogspot.com plak..

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...