February 18, 2013

aPa CiTeR???

Assalamualaikum semua.. Salam Isnin semua.. Sian kat blog aku nih, dah nak berabuk tak update sangat bulan nih.. Asyik mengupdate blog http://izzeyda-info.blogspot.com jer..

Asyik update blog satu lagi sampai wat schedule auto publish lagi untuk blog tuh.. Mana taknya tengah banyak dapat idea untuk berkongsi pelbagai info dengan para pembaca di luar sana yang memerlukan info yang berguna untuk tatapan dan amalan seharian..

Dalam blog nih, aku lebih suka letak entry pasal diriku ngan family jer.. Blog satu lagi yang suka berkongsi pelbagai informasi yang boleh dikongsi bersama..

Apapun kali ni aku nak la berkongsi pasal koleksi aku yang terkini dan terbaru.. Baru tak baru pun dah seminggu dalam simpananku..

Tada, mug kit kat yang baru lagi.. Dah cukup koleksiku untuk kali nih.. Entah bila lagi kit kat nak wat koleksi mug macam ni lagi pun tak tau..

Meh layan koleksiku..


Koleksi ke-3

Dah lengkap koleksi mug Kit Kat Edisi Chinese New Year


Sekian entry kali ni..

No comments:

Post a Comment

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...