January 7, 2013

Hari Suaikenal dan Hari Persekolahan Izzat dan Prasekolah Hakimi

Assalamualaikum.. sori jarang2 update blog nih.. Walaupun Hari Suaikenal dan Hari Persekolahan dah seminggu berlalu, tapi baru hari ni dapat update.. Dengan bercutinya aku menguruskan hal anak2 dengan kerja yang banyak bila dah banyak hari bercuti.. Paham2 jelah kan macam mana keadaannya.. Kena plak blog wat bengong tak boleh nak upload gambar dalam compose kena tukaq ke HTML baru boleh upload.. Tapi memang masalah la nak upload gambar macam nih.. Apapun akan ku cuba upload gambar yang ada..

Bergambar sebelum pi Sesi Suaikenal bagi Tahun 1.. Rambut pun panjang tak sempat potong lagi..


Kimie sibuk ja tengok Izzat pakai stokin ngan kasut.. Dia tak reti2 nak siap lagi..


Tengok tak abis lagi budak kecik nih..


Berposing sebelum ke sekolah.. Gelap sungguh kan macam malam lagi.. Padahal dah kul 7.10pagi.. Ni dok tunggu si kimie melepas plak.. Time macam ni laa nak melepas.. Hehehe..


Izzat di kelas yang belum ditukarkan lagi.. Sekarang dia dah pun ditukarkan ke kelas 1 Bestari.. Berbeza kan dia ngan kawan2 dia..

Kimie di Prasekolah.. Satu sekolah dengan Izzat.. Kimie masuk kelas Pintar 2..

Sekejap ja masa berlalu..Anak2 pun dah masuk sekolah..



No comments:

Post a Comment

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...