May 20, 2011

Cuti panjang

Minggu lepas merupakan cuti yang cukup panjang.. Mana taknya, cuti ujung minggu dah dua hari ditambah plak ambik cuti ari isnin dan diikuti dengan cuti hari Wesak pada ari selasa.. Disebabkan orang mengasuh anak aku nak pi jalan2 ari isnin lepas, jadi aku terpaksa la memanjangkan cuti ku.. Hehehe.. Cuti panjang punya pasal, jadi malas plak nak bangun pagi2.. Hahaha..

Mulanya hubby cakap nak balik, tanya2 kata tak jadi balik.. Tup..Tup.. mai ari sabtu petang call cakap nak balik plak.. Hehehe ada2 saja hubby aku nih.. Ujung minggu banyak dok umah jer.. Tak ke mana pun.. Dok umah jer.. Isnin malam hubby balik KL.. Meh ari selasa, anak2 aku melorat nak makan mcD plak.. Nasib baik claim dah masuk.. Boleh jugak menunaikan permintaan anak2.. Apa lagi beli set happy meal lerr.. Yang izzat nak makan nugget, yang kimie nak makan burger.. Dapat la adiah cawan ngan straw patrick.. Hehehe, cukup la set untuk anak2 aku.. Lega dah, tak la melorat sangat.

Ari rabu masuk keja balik daa.. Ishh macam malas kan bila dah cuti lama2 nak masuk keja balik.. Hehehe.. Balik petang tu tengok anak2 aku pakai t-shirt baru.. T-shirt langkawi.. Kak ngasuh bagi maa.. Diaorang pi makan angin kat langkawi ujung minggu baru nih.. Sebab tu aku ambik cuti ari isnin.. Kebiasaannya klu kak ngasuh pi jalan mana2 dia mesti ingat belikan apa2 kat anak aku.. Kak ngasuh bagi jugak coklat daim, tobleron, ngan coklat bentuk keta race.. punya suka anak aku makan coklat tu, mana taknya sebab gambar dia laa.. Hehehe kerana kereta memang suka sangat.. Nama pun budak laki, macam tu la kesukaan diaorang.. Hehehe.. Suka2..

2 comments:

  1. Assalam eyda,
    suka bebenor deme dengan Mc D yer:)
    kalo si Boboboy KFC semedang he3

    ReplyDelete
  2. Kak Sha.. sep sikit.. anak sha pun suka makan kfc sebab ada nasi ayam kfc tu..
    Mcd diorang makan fries jer..

    ReplyDelete

Sudi-sudikanlah tinggalkan sebarang komen dan jejak anda di sini.. Terima kasih kerana sudi singgah ke sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...